Ε. Πουργουρίδης: Αναιτιολόγητη άποψη, η άποψη του Γενικού Εισαγγελέα

Με παρέμβαση του στη σελίδα της «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ», ο δικηγόρος Ευάγγελος Πουργουρίδης, σχολιάζει τη δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα περί «εξ ανέσεως θεωριών», κατονομάζοντας την ως μια αναιτιολόγητη άποψη.

Δείτε τη δήλωση του κ. Κώστα Κληρίδη:

Γ. Εισαγγελέας για Άρθρο 14: «Κάποιοι ασχολούνται με εξ ανέσεως θεωρίες χωρίς εμπεριστατωμένη μελέτη»

“Δεν γνωρίζω αν είναι η απουσία ενημέρωσης ή ο πανικός εκείνο που ώθησε τον Γενικό Εισαγγελέα στο να προβεί στις σημερινές του ατυχείς δηλώσεις περί «εξ ανέσεως θεωριών» από δικηγόρους, αλλά αν ο κ. Κληρίδης έστρεφε την προσοχή του στα όσα έχουν δημοσιευθεί από συναδέλφους στην ιστοσελίδα της «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» , γύρω από το θέμα της εισόδου των φοιτητών στην Κύπρο και όχι μόνο, τότε είμαι βέβαιος πως δεν θα προέβαινε σε τέτοιες δηλώσεις. Οι γνώμες που διατύπωσαν οι συνάδελφοι, είναι τόσο εμπεριστατωμένες και τεκμηριωμένες, που μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν. Και είναι πραγματικά πολύ θλιβερό, που οι γνώμες αυτές, υποβαθμίστηκαν  με μια πρόχειρη δήλωση, σε «θεωρίες» “, αναφέρει ο κ. Πουργουρίδης.

Τέλος πρόσθεσε, “Ή που ο Γενικός Εισαγγελέας μίλησε χωρίς να είναι ενήμερος των πραγμάτων ή που οφείλει μια μεγάλη συγγνώμη στους δικηγόρους της Κύπρου, οι οποίοι προσπαθούν να συνδράμουν με τον τεκμηριωμένο λόγο τους, στην επίλυση ενός προβλήματος με ασύλληπτες προεκτάσεις. Τόσο νομικές όσο και ανθρωπιστικές”.

Διαβάστε επίσης:

Print Friendly, PDF & Email