Αναστολή ποινής φυλάκισης 35χρονου για παράβαση διατάγματος απαγόρευσης κυκλοφορίας με εντολή Προέδρου της Δημοκρατίας

Νεότερη ενημέρωση:

Την αναστολή της έκτισης της ποινής φυλάκισης πολίτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 45 ημερών για παράβαση των περιορισμών διακίνησης που επιβλήθηκαν δυνάμει Διατάγματος του Υπουργού Υγείας, αποφάσισε ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, μετά και από εισήγηση του Γενικού Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παναγιώτη Σεντώνα, για την απόφαση αναστολής  λήφθηκε υπόψη ότι από την 27η Μαρτίου 2020 (δηλαδή δύο μέρες μετά την υπό αναφορά παράβαση), αυτής της φύσεως αδικήματα τιμωρούνται με εξώδικη ρύθμιση επιβολής προστίμου. Λήφθηκαν, επίσης, υπόψη και άλλοι σχετικοί με την υπόθεση παράγοντες.

———————————————————————————————————————————

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», σχετικά με την υπόθεση φυλάκισης νεαρού για παράβαση Διατάγματος απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο κοινοτάρχης Φρενάρους, Μιχάλης Χατζηγιώρκας, δήλωσε ότι μετά από παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχτηκε την πρόταση για αποφυλάκισή του.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση:

Δείτε επίσης:

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,