Σε εφαρμογή Πιλοτικό Πρόγραμμα για αντιμετώπιση των καθυστερήσεων – Επτά πρόσθετοι δικαστές στο Επ. Δικαστήριο Πάφου από 1η Ιουλίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου από 1η Ιουλίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενισχύεται με επτά πρόσθετους Δικαστές οι οποίοι θα αναλάβουν την εκδίκαση των υποθέσεων που έχουν καταχωρηθεί μέχρι το τέλος του 2013.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατά την 1/7/2020 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου θα ενισχυθεί με 7 πρόσθετους δικαστές (2 Προέδρους, 3 Ανώτερους Επαρχιακούς και 2 Επαρχιακούς Δικαστές) οι οποίοι από την 1/9/2020 μέχρι και το τέλος του 2020 θα ασχοληθούν με την εκδίκαση των υποθέσεων που έχουν καταχωρηθεί μέχρι το τέλος του 2013.

Μέσα στον Ιούλιο του 2020 θα ειδοποιηθείτε για τις ημερομηνίες εκδίκασης των πιο πάνω υποθέσεων (που έχουν καταχωρηθεί μέχρι το τέλος του 2013).
Η παρούσα ειδοποίηση σας αποστέλλεται για να σας δοθεί η δυνατότητα προετοιμασίας για την εκδίκαση των πιο πάνω υποθέσεων και όπου χρειάζεται να προβείτε στις αναγκαίες διευθετήσεις.

Πρόκειται για πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί πιλοτικά αρχικά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου με σκοπό την εφαρμογή του και στα υπόλοιπα Επαρχιακά Δικαστήρια ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των καθυστερημένων υποθέσεων.

Εκ της Επιτροπής του Δ.Σ. Παφου

Print Friendly, PDF & Email