Δημιουργία email για αποστολή εισηγήσεων δικηγόρων για τον τρόπο επαναλειτουργίας των δικαστηρίων

Aποστολή προτάσεων στο email covid19courtsuggestions@gmail.com , μέχρι τη Δευτέρα 27 Aπριλίου, η ώρα 11:00.

Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κληρίδης, σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ενημερώνει τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, για τη δημιουργία του email covid19courtsuggestions@gmail.com, στο οποίο οι δικηγόροι μπορούν να αποστείλουν προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από το κλείσιμο των δικαστηρίων και τις εισηγήσεις τους για τον τρόπο επαναλειτουργίας των δικαστηρίων.

Όλες οι προτάσεις / εισηγήσεις θα τύχουν επεξεργασίας και θα σταλούν στην Επιτροπή Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας. Παροτρύνει επίσης, όσους ασχοληθούν με το θέμα να προωθήσουν τις εισηγήσεις τους και στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο και στους Τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα στις 11:00 το πρωί.

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 27 Απριλίου, ο Πρόεδρος του ΠΔΣ συζητά με το Ανώτατο Δικαστήριο, τον Προέδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Γ.Ε. της Επιτρόπου Νομοθεσίας και τον Υφυπουργό Καινοτομίας για τα προβλημάτα που υπάρχουν στο δικηγορικό επάγελλμα.

Δείτε την ανάρτηση:

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,