“Αστακός” το κέντρο της Λευκωσίας για πρόληψη της εγκληματικότητας και της παρανομίας

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργου Σαββίδη από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου θα ενισχυθούν τα μέτρα ασφάλειας  στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου και στην Πλατεία Φανερωμένης για σκοπούς πρόληψης της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας και της παράνομης μετανάστευσης.

Δείτε τη γραπτή δήλωση του Υπουργού :

Στα πλαίσια της πολιτικής για πρόληψη της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας, καθώς και της παράνομης μετανάστευσης, πέραν των υφιστάμενων μέτρων που λαμβάνονται, έχει αποφασισθεί η λήψη πρόσθετων μέτρων όπως τα ακόλουθα:

  • Η εκτέλεση από κοινού περιπολιών μελών της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς επί 24ωρου βάσεως, κατά μήκος της νεκρής ζώνης, στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, από τις 9 Δεκεμβρίου 2019.   
  • Πεζή περιπολία από μέλη της ΜΜΑΔ στην εντός των τειχών Λευκωσία, καθημερινά κατά τις απογευματινές και νυκτερινές ώρες, από τις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Η κατάσταση θα επαναξιολογείται στην πορεία. Είμαστε βέβαιοι ότι τα μέτρα, εκτός των άλλων, θα συμβάλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του κοινού.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,