Κέρδισε την ένσταση επί του διατάγματος για αναστολή λειτουργίας το υποστατικό που παραβίαζε επανειλημμένως τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου εκδικάστηκε την Τρίτη το πρωί, η ένσταση που υπέβαλαν ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ως προς την εγκυρότητα προσωρινού διατάγματος αναστολής λειτουργίας του, που εξέδωσε το Δικαστήριο στις 9 Ιουνίου, εφόσον δεν κατείχε άδεια λειτουργίας και επανειλημμένως παραβίαζε τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Οι δικηγόροι του νυχτερινού κέντρου, παρουσίασαν τις σχετικές άδειες που εξασφάλισαν σε σχέση με την ένσταση που καταχώρησαν για την υπόθεση, με το Δικαστήριο να αποφασίζει άρση της αναστολής λειτουργίας. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης εξασφάλισε την άδεια λειτουργίας για πώληση οινοπνευματώδων ποτών από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας και άδεια λειτουργίας από τον Δήμο Παραλιμνίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία στις 9 Ιουνίου καταχώρησε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, εναντίον των ιδιοκτητών του κέντρου αναψυχής, πέντε υποθέσεις που αφορούν αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και τέσσερις υποθέσεις αφορούν τη λειτουργία του υποστατικού χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού. Οι ιδιοκτήτες του υποστατικού παρά τις προειδοποιήσεις των μελών της Δύναμης, συνέχισαν να δείχνουν επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκάθαρσεως Νόμου.

Να σημειωθεί πως απομένει τώρα η εκδίκαση των καταγγελιών που αφορούν τις παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ Philenews

Print Friendly, PDF & Email