Προσωρινό διάταγμα αναστολής λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου που παραβίασε επανειλημμένα τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τρίτη προσωρινό διάταγμα αναστολής λειτουργίας νυχτερινού κέντρου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου το οποίο επανειλημμένα παραβίαζε τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταχώρησε, ενώπιον του Δικαστηρίου εννέα συνολικά υποθέσεις, που αφορούν καταγγελίες εναντίον των ιδιοκτητών νυχτερινού κέντρου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου για παραβίαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Οι πέντε υποθέσεις αφορούν αδικήματα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου και οι τέσσερις υποθέσεις για λειτουργία του κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού. Οι εννέα υποθέσεις ορίστηκαν από το Δικαστήριο για εκδίκαση για τις 16 Ιουνίου 2020. Η Αστυνομία κατέθεσε επίσης μονομερή αίτηση για αναστολή λειτουργίας του υποστατικού και το Δικαστήριο εξέδωσε Προσωρινό Διάταγμα Αναστολής Λειτουργίας του. Το Δικαστήριο όρισε την 16η Ιουνίου ως ημερομηνία κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης, ως προς την εγκυρότητα του διατάγματος. 

Διαβάστε επίσης: Το παράπονο του Υπ. Δικαιοσύνης για μη έγκαιρη ψήφιση του νομοσχεδίου αύξησης των ποινών – Δεν πέρασε ακόμα από την Ολομέλεια λόγω διαφωνιών (vid)

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Υπουργού:

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,