Δικαίωση για το Δήμο Αγίας Νάπας στην υπόθεση με τα κρεβατάκια

Δικαιώθηκε από το Διοικητικό Δικαστήριο, ο Δήμος Αγίας Νάπας σε υπόθεση με πρώην κατόχους αδειών για τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «έληξε υπέρ της Αγίας Νάπας η διαμάχη του Δήμου με τους πρώην αδειούχους υπηρεσιών, δηλαδή τους κατόχους αδειών για τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες της Αγίας Νάπας”.

Συγκεκριμένα «το Διοικητικό Δικαστήριο, σε απόφαση του την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, δικαίωσε τον Δήμο Αγίας Νάπας στην προσφυγή που είχαν καταθέσει εναντίον του το 2014, οι τότε αδειούχοι υπηρεσιών, μετά την απόφαση του Δήμου να αναλάβει τη διαχείριση των παραλιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «η απόφαση του δικαστηρίου αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση. Η απόφαση μας να αναλάβουμε τη διαχείριση των παραλιών  ήταν η πιο σημαντική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο από τον καιρό που μετατραπήκαμε σε Δήμο».

Πρόσθεσε ακόμα ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο τόλμησε και δικαιώθηκε. Η απόφαση αυτή φέρνει στα ταμεία του Δήμου περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και έβαλε τάξη στις παραλίες αφού πλέον υπάρχει ομοιομορφία, ελεύθεροι χώροι και πολλά άλλα πλεονεκτήματα».

Σημειώνεται ότι «την υπόθεση χειρίστηκαν εκ μέρους του Δήμου ο Δικηγόρος Αντώνης Χριστοφή για Ανδρέα Γιωρκάτζη Δ.Ε.Π.Ε  και ο Πάνος Παναγιώτου για Κωνσταντίνου Παναγιώτου και Σια Δ.Ε.Π.Ε».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,