Λουκάς Χαβιαράς: «Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ακόμα πιο δυναμικό και ενωμένο Δικηγορικό Σύλλογο»

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

Στα πλαίσια της ισότιμης παροχής δυνατότητας σε όλους τους υποψήφιους για εκλογή ως μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έχει αποστείλει ερωτήματα σε όλους τους υποψήφιους και θα δημοσιεύει εντός των προσεχών ημερών τις απαντήσεις τους.

Ακολουθούν οι απαντήσεις του υποψήφιου μέλους κ. Λουκά Χαβιαρά:

Τι σπουδές έχετε κάνει και σε ποια πανεπιστήμια;

Έχω σπουδάσει νομική στο Warwick University και στην συνέχεια ακολούθησα το Legal Practice Course (LPC) στο  Collage of Law. Έχω λάβει το μεταπτυχιακό μου από το International Tax Center του Leiden Ολλανδίας στο διεθνές φορολογικό δίκαιο.

Από πότε ασκείτε το δικηγορικό επάγγελμα;

Από το 2008

Σε ποιο γραφείο είστε και ποιος ο ρόλος σας, είδος υποθέσεων που χειρίζεστε;

Είμαι συνέταιρος στο Δικηγορικό γραφείο Χαβιαράς & Φιλίππου Δ.Ε.Π.Ε.

Ειδικεύομαι στη διαχείριση δικαστικών υποθέσεων που αφορούν διεθνείς διαφορές και παρέχω συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φάσμα διασυνοριακών εταιρικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων.

Γιατί αποφασίσατε να υποβάλετε υποψηφιότητα;

Η επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας συνιστά το εργαλείο με το οποίο η δικηγορική κοινότητα μπορεί να διεκδικήσει και να προωθήσει τις θέσεις και ιδέες των μελών της.  Με την υποψηφιότητα  μου επιθυμώ να θέσω εαυτό  στην διάθεση των συναδέλφων με σκοπό την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και επαγγελματικής πρακτικής. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ακόμα πιο δυναμικό και ενωμένο Δικηγορικό Σύλλογο.

Ποιες είναι οι προτεραιότητες σας σε περίπτωση εκλογής;

Με την συνδρομή μου θα βοηθήσω στην υλοποίηση των  προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού που με υποστηρίζει ( https://nba2023sk.com/%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/) και να δημιουργήσουμε ένα πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό σύστημα για όλους μας.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,