Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης, Επ 3 – Προκλήσεις της Σύγχρονης Δικηγορίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παραμένοντας προσηλωμένη στην προώθηση του επιστημονικού διαλόγου και την ενημέρωση του νομικού κόσμου, αλλά και της κοινής γνώμης, πάνω σε επίκαιρα ζητήματα στα πεδία του δικαίου, της πολιτικής επιστήμης και της δημόσιας διοίκησης, εγκαινιάζει μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων/webinars υπό τον γενικό τίτλο «Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης». Στο πλαίσιο της νέας σειράς, μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού της Σχολής, αλλά και εγνωσμένου κύρους επιστήμονες και επαγγελματίες, συζητούν επί ζητημάτων της ειδικότητάς τους, διεξάγοντας έναν οριζόντιο διάλογο με την επιστημονική κοινότητα και το κοινό.

Στο Επεισόδιο 3 της σειράς, ο Δρ Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Λέκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και δικηγόρος Ελλάδος συζητά με τους κ.κ. Στάθη Κουτσοχήνα, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Μαρία Νάκα, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Παναγιώτη Καρίπογλου, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και Αναστάσιο Πούλιο, Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, για τις «Προκλήσεις της Σύγχρονης Δικηγορίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη». Το επεισόδιο μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της Σελίδας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο Facebook, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ώρα 6.00 μ.μ.

Δείτε το επεισόδιο στο youtube:   Επ. 3 ( Στάθης Κουτσοχήνας, Μαρία Νάκα, Παναγιώτης Καρίπογλου, Αναστάσιος Πούλιος με Γρηγόρη Μιχαηλίδη)

Η ακούστε το στο Spotify: https://open.spotify.com/episode/0sXinnS5QHD94XWvHSVvQX

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,