Χρηματικές ποινές επέβαλε το Επ. Δικαστήριο Πάφου για παραβίαση περιορισμών διακίνησης

Χρηματικά πρόστιμα 1.600 ευρώ επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ επεβλήθη σε 32χρονο που εντοπίστηκε στις 22:40 χθες να είναι πεζός χωρίς άδεια. Επίσης, χρηματικό πρόστιμο ύψους  500 ευρώ επεβλήθη σε 22χρονο διότι εντοπίστηκε στις 20/4/20 και ώρα 00:25 να οδηγεί χωρίς άδεια και άλλα 500 ευρώ για τα επιθετικά όργανα που βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου του. Σε άλλη περίπτωση, χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ επέβαλε το Δικαστήριο Πάφου σε 36χρονο διότι εντοπίστηκε στις 17.4.2020 στις 21:40 να είναι στην Πόλη Χρυσοχούς σε ξένο σπίτι. Όλα τα πρόσωπα κατέβαλαν άμεσα τα πρόστιμα και αφέθηκαν ελεύθερα.

Επιπλέον, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Αστυνομίας 48χρονος στην Πάφο, τέθηκε υπο κράτηση για παράβαση του διατάγματος του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου αλλά και για υπόθεση κλοπής κατά την διάρκεια της νύχτας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων. Ο 48χρονος φέρεται να εισήλθε σε κατοικία και να απέσπασε απ΄αυτήν ένα ποδήλατο. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από περίοικους, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,