Θετικό κρούσμα Covid – 19 σε δικηγορικό γραφείο στην Πάφο

Θετικό περιστατικό κορωνοϊού εντοπίστηκε σε δικηγορικό γραφείο στην Πάφο, με αποτέλεσμα το γραφείο να κλείσει για το κοινό μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου.

Την ανακοίνωση έκανε το ίδιο το δικηγορικό γραφείο. Πρόκειται για το Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Χρ. Τσέλεπος, στην Πάφο, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το κοινό ότι μέλος του προσωπικού του διαγνώστηκε θετικό στη νόσο Covid -19.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνάδερφος τους παρουσίασε συμπτώματα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Της δόθηκε οδηγία να μην προσέλθει στο γραφείο έως ότου έχει αποτέλεσμα διαγνωστικού τεστ. Την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, όπως αναφέρεται, ενημερώθηκαν ότι το διαγνωστικό τεστ της συναδέλφου τους είναι θετικό.

Από χθες πρωί που έτυχαν ενημέρωσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, έθεσαν σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, και το γραφείο  θα παραμείνει κλειστό για το κοινό μέχρι τη Δευτέρα 09/11/2020. Για σήμερα, 29 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί απολύμανση των γραφείων.

Όλα τα μέλη του προσωπικού του γραφείου βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό και αναμένουν τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ, ενώ με βάση το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας ο αυτοπεριορισμός του προσωπικού του γραφείου θα πρέπει να συνεχιστεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος μέχρι και 14 μέρες μετά την τελευταία τους επαφή με την συνάδελφό τους, ήτοι την 06/11/2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για το θετικό κρούσμα ενημερώθηκαν όλοι οι πελάτες του δικηγορικού γραφείου, σημειώνοντας πως  οποιαδήποτε ραντεβού ήταν προγραμματισμένα για την συγκεκριμένη περίοδο θα γίνουν μέσω τηλεδιασκέψεων ή θα επαναπρογραμματιστούν. Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί τους μπορούν να το πράξουν τηλεφωνώντας στο 26819915 ή αποστέλλοντας μήνυμα στο tseleposlaw@gmail.com

Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στο δικαστήριο θα γίνουν κανονικά από συναδέλφους τους άλλων δικηγορικών γραφείων, οι οποίοι έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεσή τους για να μπορέσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις  τους,  τους οποίους η διεύθυνση του γραφείου ευχαριστεί εκ των προτέρων. 

Πηγή : ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,