Ανακοίνωση Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου

Διαβάστε πιο κάτω την ανακοίνωση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας του Covid-19 και την τήβεννο:

  1. Ενεργώντας στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Έντιμο Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου, με την οποία εξέφρασε την ετοιμότητα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου να συνδράμει στην συλλογική προσπάθεια που γίνεται για την ορθή διαχείριση της πανδημίας του Covid-19 στα πλαίσια συνεργασίας από όλα τα οργανωμένα σύνολα και φορείς. Επίσης, ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος θα προχωρήσει άμεσα στην σύσταση ειδικής επιτροπής διαχείρισης θεμάτων που προκύπτουν από την πανδημία, με στόχο τη σωστή και ασφαλή καθοδήγηση των μελών μας κατά την παροχή των υπηρεσιών τους και την άσκηση του λειτουργήματός τους.
  2. Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Έντιμο Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Στέλιο Ναθαναήλ, με την οποία διαβιβάζει την θερμή παράκληση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου όπως δοθεί ακόμα ένας (1) μήνας παράτασης για την τήβεννο (ήτοι μέχρι την 1 Δεκεμβρίου  2020), λόγω των ιδιαζουσών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε συνδυασμό με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας εντός και εκτός.
Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,