Στην τελική ευθεία η Διυπουργική Επιτροπή για την Α’ φάση επανεκκίνησης της οικονομίας και χαλάρωσης των μέτρων

Εν αναμονή της πρόταση για την πρώτη φάση επανεκκίνησης της οικονομίας και χαλάρωσης των μέτρων διακίνησης των πολιτών, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη, στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Διυπουργική Επιτροπή θα παρουσιάσει την Τρίτη 28 Απριλίου, την τελική πρόταση για την πρώτη φάση επανεκκίνησης της οικονομίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ώστε την Τετάρτη 29 Απριλίου να ληφθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο οι σχετικές αποφάσεις.

Ο Υπουργός Οικονομικών, υπογράμμισε πως η Διυπουργική Επιτροπή θα λάβει υπόψην της όλα τα δεδομένα που θα παρουσιαστούν από την επιδημιολογική ομάδα και τη συμβουλευτική επιτροπή, διαψεύδοντας επίσης πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν και δεν ευσταθούν, σύμφωνα με τον ίδιο, για την πρώτη φάση επανεκκίνηση της οικονομίας και χαλάρωσης των μέτρων διακίνησης των πολιτών .

Δείτε επίσης: Το πιθανό σενάριο άρσης των περιοριστικών μέτρων – Στις 29 Απριλίου αναμένονται οι αποφάσεις του Υπουργικού

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,