Σεμινάριο: ΦΠΑ για Δικηγόρους 🗓

Το σεμινάριο με τίτλο “ΦΠΑ για Δικηγόρους” έχει ως σκοπό να παρουσιάσει με απλές έννοιες σε ενδιαφερόμενους δικηγόρους, την φορολογική νομοθεσία του ΦΠΑ εξετάζοντάς την από τη σκοπιά του δικηγορικού επαγγέλματος.

Που: Akamantis Business Center

Πότε: 27 Νοεμβρίου 2019 14:00-17:00

Εκπαιδευτές: Δήμητρα Κωνσταντίνου και Χαράλαμπος Μεϊβατζής

Γλώσσα: Ελληνική

Κόστος: €90 + ΦΠΑ Ημερ. 27/11/2019

Το σεμινάριο εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Να καταρτίσει τους δικηγόρους στο να αναγνωρίζουν εκείνες τις συναλλαγές που δημιουργούν στους πελάτες τους υποχρέωση εγγραφής στο μητρώο ΦΠΑ.
  • Να βοηθήσει τους δικηγόρους στην ορθή μεταχείριση των υπηρεσιών που προσφέρουν από τη σκοπιά του ΦΠΑ και την ανάλογη κατηγοριοποίησή τους.
  • Να βοηθήσει τους δικηγόρους στο να προστατεύσουν τους πελάτες τους και τους διευθυντές των εταιρειών τους, όσον αφορά τη διαχείριση των διάφορων συναλλαγών τους από τη σκοπιά του ΦΠΑ, αποφεύγοντας έτσι κυρώσεις και ποινές από λανθασμένη φορολογική αντιμετώπιση των συναλλαγών ή καθυστερημένη εγγραφή στο μητρώο ΦΠΑ.

Περιεχόμενο Σεμιναρίου

Το Πλαίσιο ΦΠΑ, Εγγραφή στο μητρώο ΦΠΑ ,Ποινική ευθύνη διευθυντών, Υποκείμενο στο φόρο πρόσωπο και οικονομική δραστηριότητα, Γεγονότα που δημιουργούν υποχρέωση εγγραφής στο μητρώο ΦΠΑ, Αντίστροφη χρέωση, Ορθή μεταχείριση των υπηρεσιών που προσφέρονται από δικηγόρους, Τόπος παροχής υπηρεσιών από δικηγόρους, Φορολογικό σημείο.

To σεμινάριο έχει πιστοποιηθεί από το ΠΔΣ με 3 μονάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην Ελένη Παπανικολάου στο τηλέφωνο 22-558888 και στο e-mail επικοινωνίας : Academy@kinanis.com

Print Friendly, PDF & Email
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ετικέτες: , , ,