Το παράπονο του Υπ. Δικαιοσύνης για μη έγκαιρη ψήφιση του νομοσχεδίου αύξησης των ποινών – Δεν πέρασε ακόμα από την Ολομέλεια λόγω διαφωνιών (vid)

Το Δελτίο Ειδήσεων του ΡΙΚ ‘φιλοξένησε’ το βράδυ της Κυριακής τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου από συγκεκριμένο υποστατικό, το οποίο απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Ο κ. Σαββίδης, δε δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του για την ανευθυνότητα του ιδιοκτήτη του υποστατικού και του κοινού για την ανάρμοστη τους συμπεριφορά και σχολιάζει επίσης την καθυστέρηση που υπάρχει στη ψήφιση του νομοσχεδίου αύξησης των ποινών, το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο αλλά η Ολομέλεια της Βουλής δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε ψήφιση του λόγω διαφωνιών στην Επιτροπή Νομικών.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης :

“Οι ποινές να γίνουν πιο αυστηρές με δυνατότητα άμεσης αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων”, σχολίασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης για τα γεμάτα κέντρα αναψυχής και τη μη εφαρμογή μέτρων:

Τέλος, οι  καταγγελίες εναντίον του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου για παραβίαση του Περί Λοιμοκαρθάσεως Νόμου θα καταχωρηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, ενώ η Αστυνομία θα υποβάλει αίτημα για αναστολή λειτουργίας του συγκεκριμένου υποστατικού. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρήστο Ανδρέου, ο  ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής είχε καταγγελθεί το τελευταίο τριήμερο πέντε φορές και παρά τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας συνέχισε να δείχνει επαναλαμβανόμενη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκάθαρσεως Νόμου.

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ ΡΙΚ/ Alpha

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,