Πορείες μοτοσικλετιστών την Παρασκευή κατά του διατάγματος για κυκλοφορία μοτοσικλετών

Ειρηνικές πορείες μοτοσικλετιστών σε όλες τις πόλεις ως ένα πρώτο μέτρο κατά του διατάγματος της Αστυνομίας, εξαγγέλλουν οι οργανωμένοι μοτοσικλετιστές.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, οι πορείες θα γίνουν αύριο Παρασκευή, χωρίς να αναφέρεται η ώρα ή πού ακριβώς.

Η απόφαση λήφθηκε μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία τους την περασμένη Τρίτη με τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον υπεύθυνο Τροχαίας Αρχηγείου, στην παρουσία και άλλων ενδιαφερομένων. “Παρά τις προ συνάντησης διαβεβαιώσεις για άρση του διατάγματος από πλευράς της Αστυνομίας, το διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας μοτοσυκλετών  βρίσκεται ακόμα σε ισχύ”, αναφέρουν και προσθέτουν ότι “η συνάντηση κατέληξε σε ναυάγιο αφού σε καμία περίπτωση ο Αρχηγός Αστυνομίας δεν προτίθεται  να αποσύρει το διάταγμα”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι “δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται η ηγεσία της Αστυνομίας και το αρμόδιο Υπουργείο το πρόβλημα της στέρησης ελευθερίας , διάκρισης και την προσβολή που δημιουργήθηκε εναντίον μεγάλης μερίδας πολιτών  συνεπεία του  διατάγματος για την κυκλοφορία δικύκλων, τρίκυκλων και τετράκυκλων μοτοσικλετών σε συγκεκριμένες οδούς και ώρες”.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,