Εκλογές: Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν μόνο οι δικηγόροι που θα ανανεώσουν την Ετήσια Άδεια – Δείτε πότε λήγει η προθεσμία

Έκκληση για την πληρωμή του δικαιώματος της ετήσιας άδειας για το έτος 2020 πριν τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, απευθύνει προς τους δικηγόρους, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Δώρος Ιωαννίδης, μέσω ανακοίνωσης, ούτως ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν στις εκλογές των «Τοπικών Δικηγορικών Συλλόγων».

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με τον Περί Δικηγόρο Νόμο, δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας στις εκλογές των «Τοπικών Δικηγορικών Συλλόγων» έχουν οι δικηγόροι που ασκούν το επάγγελμα στην αντίστοιχη Επαρχία. Δικηγόρος ο οποίος ασκεί το επάγγελμα είναι ο δικηγόρος στον οποίο έχει εκδοθεί η ετήσια άδεια.

Με την τροποποίηση του Περί Δικηγόρων Νόμου 41(Ι)2020, λόγω της πανδημίας, το δικαίωμα της ετήσιας άδειας για το έτος 2020 δύναται να καταβληθεί μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου 2020. Η παράταση αφορά την πληρωμή του δικαιώματος και μόνο.

Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι συνάδελφοι να προχωρήσουν με την έκδοση της ετήσιας άδειας τους, διότι η Γενική Συνέλευση των Τοπικών Δικηγορικών Συλλόγων προγραμματίζεται για το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

Δώρος Ιωαννίδης

Πρόεδρος Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,