Τμήμα Φυλακών: Συμμετοχή σε δενδροφύτευση με σκοπό την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης (pics)

Στα πλαίσια της πολιτικής της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών για καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης, την προστασία και σεβασμό του περιβάλλοντος, η Διεύθυνση του Τμήματος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη και τον Δήμαρχο Λατσιών κ. Χρίστο Πιτταρά, συμμετείχαν μαζί με κρατουμένους και μέλη του προσωπικού, σε δενδροφυτεύσεις σε περιοχές του Δήμου Λατσιών.

Η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών κ. Άννα Αριστοτέλους μαζί με τον κ. Γιώργο Περδίκη Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων και δίπλα του το Δήμαρχο Λατσιών, Χρίστο Πιτταρά.

Το Τμήμα Φυλάκων μαζί με το προσωπικό και τους κρατούμενους συμμετέχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις, προγράμματα, δράσεις και δραστηριότητες όπως στο Let’s Do it – καθαρίζοντας την πρωτεύουσα και το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Φυλακών ως Green Office, δημιουργώντας υγιείς στάσεις και συμπεριφορές σε θέματα που αφορούν όλους μας και ειδικότερα το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και θα πρέπει να σεβόμαστε.

Μέλη του προσωπικού των Κ.Φ και του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, μαζί με κρατούμενους.

Η συνεργασία του Τμήματος Φυλακών με το Κίνημα Οικολόγων-Συνεγασία Πολιτών για τις δενδροφυτεύσεις περιοχών θα επεκταθεί και σε άλλους Δήμους.

Πηγή: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,