Ανακοίνωση ΔΣ Κερύνειας για την ανανέωση άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος για το έτος 2022

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κερύνειας πληροφορεί τους συνάδελφους δικηγόρους ότι για σκοπούς ανανέωσης της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος για το έτος 2022 ή για πρώτη εγγραφή, μπορούν να αποτείνονται στον Πρόεδρο του Συλλόγου, Νικόλα Κωνσταντινίδη (99682262) ή στην Γραμματέα του Συλλόγου, Λουκία Δικωμίτη (99673379).

Όσοι συνάδελφοι εδρεύουν εκτός Λευκωσίας και για δική τους διευκόλυνση, δύνανται να επικοινωνήσουν με τα σημεία επαφής (contact points) του Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας, οι οποίοι θα παραλαμβάνουν τα σχετικά έντυπα και θα τα προωθούν στην Επιτροπή του Συλλόγου για σχετική διεκπεραίωση.

Λάρνακα/Αμμόχωστος

Ανδρέας Α. Ευθυμίου

(24815203/ 99891990)

Λεμεσός/Πάφος

Άννα Α. Παύλου

(25817779/ 99942327)

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κερύνειας καλεί όλους τους συναδέλφους δικηγόρους με καταγωγή από την πόλη και Επαρχία της Κερύνειας όπως εγγραφούν στις τάξεις του δικηγορικού σώματος της Κερύνειας.

Σημειώνεται ότι κατά την φετινή εγγραφή, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κερύνειας θα δίνει στα μέλη του κονκάρδα πέτου (pin) με το λογότυπο του Συλλόγου μας.

Η διαδικασία για ολοκλήρωση της ανανέωσης της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, με εξαίρεση την περίπτωση της πρώτης εγγραφής από δικηγόρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την σχετική ανακοίνωση του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου (https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/news/17890-2022-4)

Εκ της Επιτροπής

Δικηγορικός Σύλλογος Κερύνειας

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,