Ανδρέας Ρήγας: «Θα πρέπει να γίνουν όλες οι δέουσες ενέργειες προς επίσπευση της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου»

Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

Στα πλαίσια της ισότιμης παροχής δυνατότητας σε όλους τους υποψήφιους για εκλογή ως μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ έχει αποστείλει ερωτήματα σε όλους τους υποψήφιους και θα δημοσιεύει εντός των προσεχών ημερών τις απαντήσεις τους.

Ακολουθούν οι απαντήσεις του υποψήφιου μέλους κ. Ανδρέα Ρήγα:

Τι σπουδές έχετε κάνει και σε ποια πανεπιστήμια;

Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Από πότε ασκείτε το δικηγορικό επάγγελμα;

Έχω πάρει την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα, ασκώ το δικηγορικό επάγγελμα στη δικηγορική εταιρία Άντης Τριανταφυλλίδης & Υιοί Δ.Ε.Π.Ε.

Σε ποιο γραφείο είστε και ποιος ο ρόλος σας, είδος υποθέσεων που χειρίζεστε;

Έργάζομαι στο τμήμα δικαστηρίων της πιο πάνω δικηγορικής εταιρίας και ασχολούμαι κυρίως με αστικής φύσεως υποθέσεις.

Γιατί αποφασίσατε να υποβάλετε υποψηφιότητα;

Έχω βάλει υποψηφιότητα γιατί πιστεύω ότι με τον  συνδυασμό με τον οποίο κατέρχομαι στις εκλογές με πρωτοστάτη τον Χρίστο Νεοφύτου,  μπορούμε να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε στην εξεύρεση λύσεων στα διάφορα σοβαρά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα αναφορικά με το επάγγελμα μας και τον χώρο στον οποίο παρέχουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας.

Ποιες είναι οι προτεραιότητες σας σε περίπτωση εκλογής;

Σε περίπτωση εκλογής οι προτεραιότητες μου θα έχουν να κάνουν με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι και ειδικότερα με την  εξεύρεση λύσεων για σκοπούς ομαλότερης μετάβασης στους νέους Θεσμούς αλλά και το κτιριακό γιατί πέραν των συνθηκών με την κατάσταση των κτιρίων, πολλές φορές ένεκα και του γεγονότος ότι τα δικαστήρια βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, δυσχεραίνει η παροχή των υπηρεσιών μας. Ως εκ τούτου θα πρέπει να γίνουν όλες οι δέουσες ενέργειες προς επίσπευση της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,