Οι επτά ανοικτές πληγές στη δυστοπία του Covid-19 – Προβληματισμοί & ανησυχίες Κ. Βαθιώτη από τη συνέντευξη του Ε. Βενιζέλου

Η εκπομπή Info-19 του Οpen Tv, φιλοξένησε την περασμένη βδομάδα τον πολιτικό και Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, o oποίος τοποθετήθηκε σχετικά με τα μέτρα απαγόρευσης στην Ελλάδα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, με αναφορά στο δημοκρατικό πολίτευμα και τα συνταγματικά δικαιώματά των πολιτών.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης, σε άρθρο του με τίτλο “Οι «7» ανοικτές πληγές στη δυστοπία του “Covid-19” – Προβληματισμοί & ανησυχίες μετά την συνέντευξη Ευάγγελου Βενιζέλου”, προβαίνει σε σχολιασμό των θέσεων του κ. Βενιζέλου.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή:

Δείτε επίσης: Ε. Βενιζέλος: «Πανδημία, Θεμελιώδη Δικαιώματα και Δημοκρατία»

“Η απαισιόδοξη ερμηνεία τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κινούμαστε ήδη σε έναν άκρως ολισθηρό δρόμο με τελικό προορισμό μια δυστοπική κοινωνία, δηλ. μια κοινωνία ολοκληρωτική που θα χαρακτηρίζεται από την παρακολούθηση και τον έλεγχο των πολιτών μέσω της εφαρμογής υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας και την κατάργηση των ατομικών ελευθεριών”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του άρθρου του ο κ. Βαθιώτης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην ιστοσελίδα ProNews 

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,