Νεότερη Ενημέρωση: Ζωντανή συζήτηση με την Υπουργό Εργασίας – Συντονιστείτε την Τετάρτη 15/4, η ώρα 5:00 μ.μ. 🗓

Σας ενημερώνουμε ότι η ζωντανή συζήτηση με την Υπουργό Εργασίας κα Ζέτα Αιμιλιανίδου μεταφέρεται την Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 και ώρα 5:00 μ.μ. Συντονιστείτε στη σελίδα του Facebook της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της σειράς video και audio podcasts με τίτλο COVID-19 Newsroom που έχει εγκαινιάσει η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 και ώρα 5.00 μ.μ., μέσω της σελίδας της Νομικής Σχολής στο Facebook, θα λάβει χώρα ζωντανή συζήτηση με τη δυνατότητα ταυτόχρονης υποβολής ερωτήσεων εκ μέρους του κοινού με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου. Η κα Αιμιλιανίδου θα αναφερθεί στα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν υιοθετηθεί από το Υπουργείο ευθύνης της και θα απαντήσει ζωντανά στα υποβληθησόμενα ερωτήματα των πολιτών. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Αναπληρώτρια Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χριστίνα Ιωάννου.

Κάντε like στη σελίδα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC School of Law) στο Facebook, προκειμένου να ενημερωθείτε για την έναρξη της συζήτησης και να υποβάλετε τα ερωτήματά σας.

Print Friendly, PDF & Email
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ετικέτες: , ,