Οι δικηγόροι Σ. Ζαννούπας και Π. Κουρίδης διεκδικούν τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου

Με αναρτήσεις τους σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης οι δύο δικηγόροι της Πάφου, Πανίκος Κουρίδης και Σάββας Ζαννούπας ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα τους για τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου στις επικείμενες τοπικές εκλογές.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Ζαννούπα:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου στις επικείμενες εκλογές. Την ίδια στιγμή ζητώ τη στήριξη όλων σας ώστε να πορευτούμε με ενότητα με γνώμονα το καλό της δικαιοσύνης.

Σ. Ζαννούπας.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Κουρίδη:

Αγ. Συναδέλφισσες και Αγ. Συνάδελφοι,

Κατόπιν έντονου προβληματισμού απεφάσισα να υποβάλω υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου στις επικείμενες τοπικές μας εκλογές.

Κίνητρο μου για την διεκδίκηση της Θέσης του Προέδρου του Τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου μας είναι η σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για την αναδόμηση της Κυπριακής Δικαιοσύνης. Μαζί με τα νέα υπόλοιπα μέλη, εάν και εφόσον εκλεγώ,θα ήθελα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και πλήρη διαφάνεια, συλλογικά να βάλουμε και το δικό μας λιθαράκι για την αναβάθμιση της Κυπριακής Δικαιοσύνης.

Ευελπιστώ στην δική σας στήριξη και συμπαράσταση.
Πανίκος Κουρίδης

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,