Ντέμης Μαρκίδης: Υποψήφιο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας με την ομάδα του Χαράλαμπου Αρτέμη – Δείτε όλα τα μέλη της ομάδας

Ο δικηγόρος Ντέμης Μ. Μαρκίδης, μέσω ανακοίνωσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιεί την πρόθεση του να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας με το συνδυασμό της υποψηφιότητας του δικηγόρου Χαράλαμπου Αρτέμη στη θέση του Προέδρου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ανακοινώσω ότι μετά από μεγάλο προβληματισμό, έχω αποδεχθεί την πρόσκληση του ευπαίδευτου συναδέλφου και αγαπητού φίλου Χαράλαμπου Αρτέμη, για να συμμετέχω στον συνδυασμό του στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιος για μέλος του Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας. Ο χώρος της δικαιοσύνης ταλανίζεται δυστυχώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια από πολλά και διάφορα προβλήματα. Τα σοβαρότερα εντοπίζονται στην Επαρχία Λευκωσίας. Έχοντας επίγνωση αυτών των αυξανόμενων προβλημάτων έχουμε συνδημιουργήσει τις προγραμματικές μας θέσεις, μαζί και με τους υπόλοιπους ευπαίδευτους συναδέλφους και φίλους οι οποίοι συμμετέχουν στον συνδυασμό μας, τις οποίες θα σας κοινοποιήσουμε πάρα πολύ σύντομα. Για αυτό τον λόγο σεμνά και ταπεινά σας ζητώ όπως στηρίξετε τον συνδυασμό μας ο οποίος απαρτίζεται από τους ευπαίδευτους συναδέλφους και φίλους:

1. Σταύρος Τσιναρέλης
2. Ορθοδοξία Γρηγορίου
3. Χαρίλαος Βελάρης
4. Ζήνωνας Σ. Νικολαϊδης
5. Κωνσταντίνος Δαμιανός
6. Γεωργία Στεφάνου
7. Γιάννος Ντόρζης

Με πάσα υπευθυνότητα και με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε, ζητούμε την στήριξή σας και υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της επιλογής σας.

Είναι η ώρα όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να διασώσουμε το κύρος του επαγγέλματος!

Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε επιτέλους τον κάθε Λευκωσιάτη δικηγόρο!

Κανένας Συνάδελφος δεν περισσεύει από αυτή την προσπάθεια.

Συναδελφικά,

Ντέμης Μ. Μαρκίδης

Print Friendly, PDF & Email