Διαβάστε τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τα γυμναστήρια και τις σχολές χορού – Πότε θα προχωρούν σε καταγγελία οι αρμόδιες αρχές;

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ανακοινώνει ότι από τις 06.00 π.μ. της 13ης Ιουνίου 2020 επιτρέπεται η λειτουργία των γυμναστηρίων.

Διαβάστε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 για τους υπεύθυνους Γυμναστηρίων


Η παράβαση των όρων των διαταγμάτων και των σχετικών πρωτοκόλλων συνιστά ποινικό αδίκημα και η αστυνομία θα επιλαμβάνεται των σχετικών καταγγελιών. Εν πάση περιπτώσει, ο έλεγχος από τον ΚΟΑ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τους νενομισμένους αστυνομικούς ελέγχους.  

Οι Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας εξέδωσαν Οδηγίες Προφύλαξης από τον COVID-19 και για τις Σχολές Χορού, οι οποίες θα επαναλειτουργήσουν από τις 13 Ιουνίου. Στις οδηγίες γίνονται σαφείς αναφορές για το τι πρέπει να προσέχουν οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό αλλά και το κοινό που προσέρχεται σε αυτές.

Διαβάστε τις Οδηγίες Προφύλαξης από τον COVID-19 για Σχολές Χορού

Print Friendly, PDF & Email