Στο Κακουργιοδικείο 3 πρόσωπα για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 16 Φεβρουαρίου, παραπέμφθηκαν τρείς άνδρες ηλικίας 47, 46 και 37 ετών σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι οι τρεις άνδρες παρουσιάστηκαν χθες Πέμπτη 18 Ιανουαρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 16 Φεβρουαρίου.

Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως ο 47χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη εκδίκασης της υπόθεσης, ενώ οι άλλοι δύο αποφασίστηκε όπως αφεθούν ελεύθεροι με συγκεκριμένους όρους, τους οποίους όμως δεν εκπλήρωσαν, με αποτέλεσμα να παραμείνουν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από την Αστυνομία λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν σχετικά με τη διάπραξη αδικημάτων που φέρεται να διαπράχθηκαν την προηγούμενη μέρα.

Εναντίον των τριών υπόπτων διερευνάται «υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αρπαγής ή απαγωγής ή στέρησης της ελευθερίας προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, κατοχής/ μεταφοράς χειροπέδων χωρίς άδεια, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, και συμμετοχής και αποδοχής διάπραξης εγκλημάτων».

πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: