Σεμινάριο «Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας: Απαιτήσεις για σωματικές βλάβες» Τρίτη 21/02/2023 ώρα 17:30 – 19:00

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Λευκωσίας και Κερύνειας, και το Forum of Insurance Lawyers (FIL) διοργανώνουν σεμινάριο την Τρίτη 21/02/2023 και ώρα 17:30 – 19:00 με θέμα:

«ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ»

Ομιλητές:

  • Μιχάλης Φιλίππου, Συνέταιρος Haviaras & Philippou LLC, Πρόεδρος FIL
  • Δρ. Νικόλας Κυριακίδης, Συνέταιρος Harris Kyriakides LLC, Αντιπρόεδρος FIL
  • Αυγερινός Χαρτσιώτης, Συνέταιρος Marios Hartsiotis & Co LLC, Γραμματέας FIL

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας https://www.nba.org.cy/…/seminario-neoi-kanonismoi…/

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε δικηγόρους και θα μεταδίδεται μέσω της εφαρμογής zoom του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και δια ζώσης στη μεγάλη αίθουσα (Εντευκτήριο) του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.
Όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δια ζώσης παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή στον πιο πάνω σύνδεσμο και μετά προκρατήσουν θέση μέχρι την Τρίτη 21/02/2023 και ώρα 12:00 στο τηλέφωνο 22674594.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι Δικηγόροι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας η συμμετοχή και εγγραφή τους στο σεμινάριο θα είναι δωρεάν. Όσοι Δικηγόροι δεν έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να καταβληθεί ηλεκτρονικά το ποσό των €20,00 κατά την εγγραφή τους.
Οι Δικηγόροι οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό NBASEM100 κατά την διαδικασία εγγραφής. Η επαλήθευση θα γίνεται με τον Αριθμό Μητρώου του κάθε Δικηγόρου.
Σημειώνουμε ότι όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να εγγραφούν στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα μπορούν να το πράξουν μέσω του γραφείου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες την Τρίτη 21/02/2023 και μετά τις 11:30 π.μ.
Το σεμινάριο αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 1,5 πιστοποιημένες μονάδες CPD.
Επιτροπή Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας
Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,