Σε ζωντανή μετάδοση και ανοιχτές στο κοινό οι συνεδριάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ – Live και η δίκη που αφορά υπόθεση του Τραμπ (vid)

Tο Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε την απόφαση να μεταδώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την προφορική διαδικασία ενώπιόν του σε ζωντανή σύνδεση μέσω διαδικτύου.

Η υπηρεσία έκανε την πρεμιέρα της πριν λίγες ημέρες μεταδίδοντας ζωντανά στο πλαίσιο της υπόθεσης, «Patent and Trademark Office v. Booking.com B.V. Oral Argument.». Ο ήχος μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση στο C-SPAN και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, ενώ η ηχογράφηση είναι διαθέσιμη και στον ιστότοπο του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Δείτε το βίντεο

Σε ζωντανή μετάδοση παρακολούθησαν επίσης και υπόθεση που αφορά τις φορολογικές δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ – Trump v. Mazars and Trump v. Deutche Bank :

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ φαίνεται να προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε ο κορωνοϊός, με τους δικαστές να ακούν τα επιχειρήματα των συνηγόρων μέσω τηλεδιασκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υποθέσεις που μεταδίδονται ζωντανά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ

Με πληροφορίες από Lawspot

Print Friendly, PDF & Email