Δείτε ποιο είναι το Πρωτόκολλο λειτουργίας της Κύπρου ως τουριστικός προορισμός (FAQs)

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ενημερώνει τα Μέλη της πως η Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω του Υπουργού Εξωτερικών, του Υπουργού Μεταφορών και του Υφυπουργού Τουρισμού, έχει αποστείλει προς τους τουριστικούς εταίρους της χώρας, επιστολή με πληροφορίες για το Πρωτόκολλο λειτουργίας της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού για το φετινό καλοκαίρι.

Στην επιστολή απευθύνεται κάλεσμα προς τους εταίρους να επιλέξουν την Κύπρο, κάνοντας ειδική αναφορά στα έγκαιρα μέτρα που λήφθηκαν για τον αποτελεσματικό περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας, που είχε ως αποτέλεσμα η χώρα μας να είναι σε θέση να επαναλειτουργήσει τα τουριστικά της καταλύματα από 1η Ιουνίου, καθώς και τα αεροδρόμια της από την 9η Ιουνίου.

Περαιτέρω, μαζί με την επιστολή επισυνάπτεται κείμενο με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν τα πρωτόκολλα που θα ακολουθούνται στην Κύπρο, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά τη διαμονή των επισκεπτών στο νησί.

Ενδεικτικά, περιγράφεται ο τρόπος εισόδου στη χώρα ανάλογα με τη χώρα προέλευσης, τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να έχουν οι ταξιδιώτες στην κατοχή τους, τα πρωτόκολλα για τις μεταφορές, για τους χώρους διαμονής τους, για τις παραλίες και τις πισίνες καθώς και τα πρωτόκολλα που ακολουθούνται στα κέντρα αναψυχής.

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλαν οι Υπουργοί και το κείμενο με τις συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις που αφορούν το Πρωτόκολλο Τουρισμού

Δελτίο Τύπου ΟΕΒ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,