Ποινικές καταδίκες 7χιλιάδων ευρώ για παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε την Τρίτη, ποινές χρηματικού προστίμου σε υπεύθυνους υποστατικών για την παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα 7 χιλιάδων ευρώ συνολικά σε τρεις υπεύθυνους υποστατικών αντίστοιχα, στην Αγία Νάπα Πρόστιμο των 2 χιλιάδων ευρώ σε δύο περιπτώσεις αντίστοιχα  διότι διότι επέτρεψαν σε θαμώνες να μην βρίσκονται στα τραπεζοκαθίσματα και να είναι όρθιοι εντός των υποστατικών και να χορεύουν και πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ σε τρίτη περίπτωση, διότι επιπρόσθετα το υποστατικό εξυπηρετούσε θαμώνες πέραν του επιτρεπόμενου αριθμού, παραβιάζοντας τα διατάγματα για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο, τα δύο από τα πιο πάνω υποστατικά είχαν καταγγελθεί από την Αστυνομία στις 25/07/20 και οι υποθέσεις καταχωρήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου στις 28/07/20, ενώ το τρίτο καταγγέλθηκε στις 30/07/20 και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο την ίδια μέρα. Σημειώνεται επίσης, ότι κατά την καταχώρηση των πιο πάνω υποθέσεων η Αστυνομία αιτήθηκε και το Δικαστήριο εξέδωσε προσωρινά διατάγματα αναστολής των εργασιών των πιο πάνω υποστατικών. Ως εκ τούτου αυτά βρίσκονταν εκτός λειτουργίας μέχρι και την καταδίκη των υπευθύνων τους.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,