Παρουσίαση βιβλίου: «Η δίκη του Ορέστη εν θεάτρω» της Μαρίας και της Χρίστιας Μίτλεττον των Εκδόσεων Hippasus στις 5 Νοεμβρίου 2021, 19.00-20.00 🗓

Θα παρουσιαστεί στην Πάφο το θεατρικό έργο «Η δίκη του Ορέστη εν θεάτρω» της Μαρίας και της Χρίστιας Μίτλεττον των Εκδόσεων Hippasus στις 5 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 στο “Let them eat cake” από τη Φιλόλογο Ελίζα Χριστοφόρου και μαθητές του Θεατρικού Ινστιτούτου Πάφου. Χαιρετισμό θα απευθύνει εκ μέρους των Εκδόσεων Hippasus η κυρία Ήρα Αιμιλιανίδου. Σκηνοθετεί η Βαλεντίνη Πολυκάρπου, Διευθύντρια του Θεατρικού Ινστιτούτου Πάφου.

«Ο Ορέστης δεν είναι αποκλειστικά ο υιός του Αγαμέμνονος και της Κλυταιμνήστρας», τόνισε η συγγραφέας. «Είναι ο άνθρωπος που καταφεύγει στη δικαιοσύνη έχοντας παραβεί και δεχτεί την παράβαση στο πετσί του. Είναι το παιδί που εμείς οι εκπαιδευτικοί βλέπουμε στα πειθαρχικά μας συμβούλια. Είναι ο άνθρωπος που παλεύει να ορίσει τι του έχει καθορίσει η μοίρα και τι μπορεί να γράψει ελεύθερα στη ζωή του. Ο άνθρωπος που πασχίζει ν’ απελευθερωθεί από το γονιδιακό, κοινωνικό, ηθικό κληροδότημα, από το ψυχικό τραύμα…είναι ο γείτονας, εμείς, τα παιδιά μας».

Print Friendly, PDF & Email
ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ετικέτες: , ,