Νομικά μέτρα εναντίον του Γενικού Ελεγκτή από την Επίτροπο Διοικήσεως

Νομικά μέτρα εναντίον του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας θα πάρει η Επίτροπος Διοικήσεως Μαρία Στυλιανού – Λοττίδη για “διάδοση ψευδών ειδήσεων” που περιέχονται σε επιστολή του Γενικού Ελεγκτή σε Επιτροπές της Βουλής, καθώς και σε σημερινή ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, μετά από κατάθεση αγωγής εναντίον του από την εταιρεία SPPMEDIA LTD μαζί με το Χρίστη Λοττίδη και ξεχωριστά από την εφημερίδα «Καθημερινή», για “δυσφήμιση, λίβελο και επιζήμια ψευδολογία”. . 

Σε ανακοίνωση της, την οποία κοινοποιεί το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αναφέρει μεταξύ άλλων πως αποφάσισε να προχωρήσει στην επόμενη διαδικασία, λαμβάνοντας όλα τα νομικά μέτρα εναντίον του Γενικού Ελεγκτή, όπως ορίζει ο νόμος και επιβάλλει το κράτος δικαίου.

“Φιλοδοξώ, όχι στην προσωπική μου επιβεβαίωση, αλλά στο να καταδείξω ότι η ανθρώπινη και η γυναικεία αξιοπρέπεια δεν είναι διαπραγματεύσιμη απέναντι σε οποιονδήποτε εκφοβισμό και συμπεριφορά γιατί και η ανοχή έχει και τα όριά της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως αδυναμία”, αναφέρει συγκεκριμένα.

Print Friendly, PDF & Email