Νέα Σειρά Webinars «Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης» από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας 🗓

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παραμένοντας προσηλωμένη στην προώθηση του επιστημονικού διαλόγου και την ενημέρωση του νομικού κόσμου, αλλά και της κοινής γνώμης, πάνω σε επίκαιρα ζητήματα στα πεδία του δικαίου, της πολιτικής επιστήμης και της δημόσιας διοίκησης, εγκαινιάζει μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων/webinars υπό τον γενικό τίτλο «Σύγχρονα Θέματα Δικαιοσύνης».

Στο πλαίσιο της νέας σειράς, μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού της Σχολής, αλλά και εγνωσμένου κύρους επιστήμονες και επαγγελματίες, συζητούν επί ζητημάτων της ειδικότητάς τους, διεξάγοντας έναν οριζόντιο διάλογο με την επιστημονική κοινότητα και το κοινό, με σκοπό την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων και την εν γένει προώθηση του προβληματισμού αναφορικά με θεματικές που έχουν απασχολήσει και εξακολουθούν να απασχολούν την επικαιρότητα.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής κ. Ειρήνη Σταματούδη συζητά με την κ. Έλενα Κόρκα, Επίτιμη Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Σύμβουλο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας, Πρόεδρο του Μουσείου Κανελλοπούλου και της Ελληνικής Επιτροπής Μπλε Ασπίδας, για το Ιστορικό της Διεκδίκησης των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Βίκυ Φλέσσα, δημοσιογράφος – κλασική φιλόλογος.

Το επεισόδιο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της Σελίδας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο Facebook, την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020, ώρα 12.00. Κάντε like στη Σελίδα της Σχολή στο Facebook, προκειμένου να παρακολουθήσετε ζωντανά το webinar και να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της Νομικής Σχολής.

Print Friendly, PDF & Email
Featured-Selected ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ετικέτες: , ,