Σε λειτουργία το info@diafthora.com – Χρηματική αμοιβή σε όσους στείλουν στοιχεία για τα στημένα παιχνίδια

Έχει τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική διεύθυνση info@diafthora.com  όπως ανακοίνωσε η Ομόνοια.

«Mέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@diafthora.com μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας άτομα υπό οποιανδήποτε ιδιότητα, είτε ανώνυμα, είτε επώνυμα, ώστε να αποστείλουν πληροφορίες, ενημέρωση και στοιχεία σχετικά με παρανομίες στο κυπριακό ποδόσφαιρο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομόνοια.

Σημειώνει ότι το email αυτό θα το διαχειρίζεται δικηγόρος, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να διερευνά τις υποθέσεις, να τις διασταυρώνει και να προσπαθεί να τις τεκμηριώνει, ενώ όλες οι τελικές εκθέσεις θα δίνονται στον Γενικό Εισαγγελέα και στην ΟΥΕΦΑ.

«Μέσω αυτής της ενέργειας θέλουμε να συγκεντρώσουμε και άλλα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν το κράτος, την Αστυνομία και την ΚΟΠ να λειτουργήσουν σωστά. Διαβεβαιώνουμε ότι ποτέ δεν θα αποκαλύπτουμε όνομα ατόμων που μας έστειλαν ή θα μας αποστείλουν στοιχεία, εκτός εάν οι ίδιοι το επιθυμούν. Θα δίνεται χρηματική αμοιβή μεταξύ €5000 και €25000 σε όσους μας φέρουν στοιχεία ή πληροφορίες τα οποία θα μπορούν να αξιοποιηθούν. Αυτό το μέτρο θα ισχύει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν«, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Έκκληση Υπ. Δικαιοσύνης για κατάθεση στοιχείων για στημένα παιχνίδια

Πηγή: KYΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,