Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Στέφη Δράκου επισκέφτηκε τον αστυνομικό σταθμό στην οδό Λήδρας

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως βρέθηκε, το Σάββατο, 25/09/2021, στην παλιά πόλη της Λευκωσίας και με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό στην οδό Λήδρας. Στα πλαίσια αυτά συνομίλησε και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς και την ποδηλατική αστυνομία για την ασφάλεια που παρέχεται στην περιοχή.

Μετέφερε στους αστυνομικούς τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, καθώς και από πολίτες για την ικανοποίηση τους για τις συνθήκες ασφάλειας και ευταξίας που επικρατούν στην περιοχή, καθώς και για την αισθητή μείωση των περιστατικών βίας από την μέρα που λειτούργησε ο σταθμός.

Στη συνέχεια η Υπουργός επισκέφθηκε το οδόφραγμα δίπλα από τον αστυνομικό σταθμό και ενημερώθηκε για τις διαδικασίες που ακολουθούνται από την αστυνομία. Παρακολούθησε τη διέλευση των πεζών χωρίς να παρουσιαστεί κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση της για τα μέτρα ασφάλειας στην περιοχή και ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη της αστυνομίας για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Τέλος, η Υπουργός διαβεβαίωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας τόσο στην περιοχή όσο και σε άλλες περιοχές της Κύπρου και αυτό θα επιτευχθεί με τις επικείμενες προσλήψεις στην αστυνομία.

Πηγή : Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,