Η Υπουργός Εργασίας χαιρέτησε την συμπλήρωση 45 χρόνων παρουσίας του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης

Στην επετειακή έκδοση για τα 45χρονα του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (Mediterranean Institute of Management, MIM), η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου χαιρέτησε τη συμπλήρωση 45 χρόνων επιτυχούς, όπως είπε, παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς του MIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου.

Εξέφρασε, επίσης, την ικανοποίηση της προς τη διεύθυνση και τα στελέχη του ΜΙM για το έργο που επιτελούν, για την επιμονή και τη θέλησή τους να καταστήσουν και να εδραιώσουν το ΜΙM ως ένα σταθερό πυλώνα της ανώτερης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τόπο μας, ιδιαίτερα μέσα στις, κατά καιρούς, αντίξοες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Το ΜΙM, ανέφερε, με τη συνεχή παρουσία του, εδώ και 45 χρόνια, εξακολουθεί να παρέχει, με κύρος και εντιμότητα, ανώτατου επιπέδου τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και δημόσιας διοίκησης στην Κύπρο.

Τέλος στον χαιρετισμό της η κ. Αιμιλιανίδου σημείωσε πως, με τη συνεχή υποστήριξη του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το ΜΙM θα παραμείνει φάρος ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με πρωταρχικό του στόχο να παρέχει, πάνω από όλα, υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε διευθυντικά στελέχη καθώς και σε απόφοιτους πανεπιστημίων που προσβλέπουν σε διευθυντική καριέρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,