Ενημέρωση λειτουργών Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/12 στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών συνάντηση της Διευθύντριας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κας Σόφης Μιχαηλίδου και ομάδας Λειτουργών του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με νομικούς από το Δικηγορικό Γραφείο Λέλλος Π. Δημητριάδης με στόχο την ενημέρωση για θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι νομικοί κ. Αχιλλέας Δημητριάδης, κα Νικολέττα Επαμεινώνδα και κ. Μιχάλης Φιέρος προέβησαν σε σχετικές παρουσιάσεις, ενώ ακολούθησε συζήτηση αναφορικά με τους τρόπους καλύτερης συμμόρφωσης και αξιοποίησης των σχετικών νομικών πλαισίων.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών να επιτελεί με επάρκεια και υπευθυνότητα τον ρόλο του ως η κρατική επικοινωνιακή υπηρεσία και ως φορέας παραγωγής και διάχυσης έντυπου, φωτογραφικού, οπτικοακουστικού, ψηφιακού και άλλου επικοινωνιακού περιεχομένου, συμμορφούμενο πάντα με τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες που διέπουν τα θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πηγή: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Print Friendly, PDF & Email