Έκδοση Δικηγορικής Ταυτότητας

Σε συνέχεια της ανανέωσης της ετήσιας άδειας σας θα μπορείτε να αιτηθείτε την έκδοση της δικηγορικής σας ταυτότητας για το έτος 2023.

Να σημειωθεί ότι τα μέλη που έχουν αιτηθεί τη δικηγορική τους ταυτότητα την περίοδο 21 Οκτωβρίου 2022 – 29 Δεκεμβρίου 2022, τότε με την έγκριση και έκδοση της ανανέωσης της ετήσιας σας άδειας θα σας αποσταλεί νέα ταυτότητα για την περίοδο του 2023.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Για την έκδοση δικηγορικής ταυτότητας είναι απαραίτητη η καταχώρηση φωτογραφίας. Η προσθήκη φωτογραφίας μπορεί να γίνει από την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων στην κατηγορία «APPLICATION FORM INFORMATION».
  • Πατώντας στην επιλογή «Πληρωμή Δικηγορικής Ταυτότητας» μπορεί να γίνει πληρωμή για όλους τους δικηγόρους που ανήκουν στο ΙΔΙΟ γραφείο (με βάση τις πληροφορίες του κάθε δικηγόρου στο σύστημα), χωρίς να πρέπει να γίνει σύνδεση από τον λογαριασμό του κάθε δικηγόρου ξεχωριστά. Για παράδειγμα, σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε πληρωμή για πέραν του ενός δικηγόρου, μπορείτε να το πράξετε από τον προσωπικό σας λογαριασμό, αλλά θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία για τον καθένα ξεχωριστά.

 

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Η πληρωμή γίνεται ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας του ΠΔΣ.

https://www.cyprusbarassociation.org

ΒΗΜΑΤΑ:

  1. Σύνδεση ή Εγγραφή στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Είτε μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού σας ή κάνοντας εγγραφή/Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα του ΠΔΣ για τα μέλη που δεν έχουν λογαριασμό. Πατήστε στο Εγγραφή (Signup) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Εάν τα στοιχεία της ταυτότητά σας (ID) και ο Αρ. Εγγραφής Μητρώου (Registration Number) είναι ορθά, μπορείτε να προχωρήσετε με τα πιο κάτω βήματα. Εάν όχι πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ΠΔΣ.
  2. Αφού συνδεθείτε πηγαίνετε στην ενότητα Μέλη (Members) και επιλέξτε «Δικηγόροι-Μέλη (Cypriot Advocate Members)»

https://www.cyprusbar.org/CypriotAdvocateMembersPage

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή «ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ» (LAWER ID PAYMENT)
  2. Πατώντας στην επιλογή «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ» μπορείτε να αιτηθείτε την ταυτότητα δικηγόρου.
  3. Επιλέξτε το μέρος στο οποίο θέλετε να παραλάβετε την ταυτότητα (οικείο Δικηγορικό Σύλλογο ή τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο).
  4. Ακολουθήστε τη διαδικασία για την πληρωμή του ποσού των €20 μέσω της JCC.
  5. Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή θα λάβετε ένα αυτόματο email με το τιμολόγιο.

Παρακαλώ όπως δείτε τον πρακτικό οδηγό

https://www.cyprusbarassociation.org/index.php/el/for-lawyers/licence-for-registeredpractising-advocates/registration-renewals

Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,