Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας: Εκπαιδευτική Ημερίδα- Διοικητικό Δίκαιο

Αγαπητές / Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον Έντιμο Δικαστή του Εφετείου κ. Γιώργο Σεραφείμ σε μια εκπαιδευτική ημερίδα την Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 16:00 – 19:00 με θέμα:

«ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο Ν.158(Ι)/1999»

Γενικές Αρχές του Διοικητικού Δικαίου (γ.α.δ.δ.) και πηγές τους – Επεξήγηση των βασικότερων εξ αυτών – Ιστορικό θέσπισης του Ν.158(Ι)/1999 και βαθμός, στον οποίο ενσωματώθηκαν οι γενικές αρχές σ’ αυτόν, καθώς και η δικονομική μεταχείριση των εν λόγω αρχών και του Νόμου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας  https://www.nba.org.cy/event/ekpaidevtiki-imerida-aprilios-2023-dioikitiko-dikaio/

*Σημείωση: Όσοι Δικηγόροι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την πιο πάνω Εκπαιδευτική Ημερίδα, η οποία θα διεξαγόταν στις 27/04/2023, ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή τους ισχύει και θα τους αποσταλεί ο σύνδεσμος με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε δικηγόρους και θα μεταδίδεται μέσω της εφαρμογής zoom του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και δια ζώσης στη μεγάλη αίθουσα (Εντευκτήριο) του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Όσοι Δικηγόροι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική ημερίδα δια ζώσης παρακαλούμε όπως δηλώσουν συμμετοχή στον πιο πάνω σύνδεσμο και μετά προκρατήσουν θέση μέχρι την Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 12:00 στο τηλέφωνο 22674594. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι Δικηγόροι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας η συμμετοχή και εγγραφή τους στην ημερίδα θα είναι δωρεάν. Όσοι Δικηγόροι δεν έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα θα πρέπει να καταβληθεί ηλεκτρονικά το ποσό των €20,00 κατά την εγγραφή τους.

Οι Δικηγόροι οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Εκπτωτικό Πρόγραμμα και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική ημερίδα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό NBASEM100 κατά την διαδικασία εγγραφής. Η επαλήθευση θα γίνεται με τον Αριθμό Μητρώου του κάθε Δικηγόρου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα στοιχεία σύνδεσης θα αποσταλούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συμμετέχοντες την Τετάρτη 20/09/2023 και μετά τις 11:30 π.μ.

Η Διάλεξη αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένο πρόγραμμα για σκοπούς Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύμφωνα με τον Κανονισμό Κ.Δ.Π 386/2017 με 3 πιστοποιημένες μονάδες CPD.

Επιτροπή Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,