Δ. Ιωαννίδης: Η συνεργασία ΠΔΣ – Ανωτάτου θα αποβεί προς το συμφέρον της δικαιοσύνης – Δείτε την επιστολή

Διαβούλευση με τον Παγκύπριο Δικηγορικό Συλλόγο ζητά ο Δώρος Ιωαννίδης από τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου προτού παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, Δώρος Ιωαννίδης στο Ανώτατο Δικαστήριο μετά από τη σημερινή συνεδρίαση για τη Δικαιοσύνη στο Προεδρικό Μέγαρο:

Έντιμοι κε. Πρόεδρε και Μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου,

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας ημερομηνίας 16.4.2020 και της σημερινής συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο, παρακαλούμε όπως πριν πάρει περαιτέρω αποφάσεις το Ανώτατο Δικαστήριο για την λειτουργία των Δικαστηρίων, διαβουλευθεί με τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

Είμαστε στην διάθεσή σας για δημιουργία ομάδας συνεχούς επικοινωνίας προκειμένου με θετικό πνεύμα να παρθούν αποφάσεις για το καλό της δικαιοσύνης.

Η θέση αυτή δεν αναιρεί το γεγονός ότι την αποφασιστική αρμοδιότητα για τα θέματα αυτά την έχει το Ανώτατο Δικαστήριο, όμως μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες η συνεργασία μεταξύ μας θα αποβεί προς το συμφέρον της δικαιοσύνης.

Με εκτίμηση,

Δώρος Ιωαννίδης,

Προέδρος ΠΔΣ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , , ,