Αποφάσεις για στελέχωση Αρχής κατά της Διαφθοράς σε σύσκεψη στο Προεδρικό

Αποφάσεις για στελέχωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς λήφθηκαν την Παρασκευή, σε σύσκεψη στο Προεδρικό υπό την Υφυπουργό παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο συνεργάτης της Υφυπουργού, Χριστόδουλος Χαράλαμπους, κατά τη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Επίτροπος Διαφάνειας στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς Χάρης Πογιατζής, το Μέλος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς Νίκος Ζαμπακίδης, και εκπρόσωποι των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Οικονομικών, υπήρξε κατάληξη σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί έτσι ώστε να στελεχωθεί επαρκώς η Αρχή.

«Θέση της Πολιτείας είναι ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Αρχής κατά της Διαφθοράς έτσι ώστε να φέρει εις πέρας τον ρόλο και την αποστολή της» τόνισε ο κ. Χαραλάμπους.

Κληθείς να διευκρινίσει σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της Αρχής, ο κ. Χαραλάμπους εξήγησε ότι θα καθοριστούν επακριβώς οι ανάγκες της Αρχής και απ’ εκεί και πέρα μέσω των νενομισμένων διαδικασιών της Δημόσιας Υπηρεσίας θα γίνει η πλήρωση των θέσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους, από την πλευρά της Αρχής υπήρξε ικανοποίηση για τα όσα συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν κατά τη σημερινή σύσκεψη.

πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,