Ανδρέας Χρίστου: Ο πρώτος ανεξάρτητος υποψήφιος για τις Βουλευτικές Εκλογές στη Λευκωσία

O δικηγόρος Ανδρέας Χρίστου, γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την πρόθεσή του να διεκδικήσει βουλευτική έδρα ως υποψήφιος στην Επαρχία Λευκωσίας στις επερχόμενες εκλογές του Μάη 2021.

Δείτε την ανάρτηση:

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Πολίτης ο κ. Χρίστου τόνισε πως δεν έχει δραστηριοποιηθεί πολιτικά σε κανένα κόμμα και ούτε προτίθεται να το πράξει, καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να εκπροσωπηθεί στη Βουλή ο απλός πολίτης, χωρίς κομματικά βαρίδια. Επιπλέον ανέφερε ότι οι βασικοί πυλώνες ενδιαφέροντος είναι ο απλός πολίτης και ο εκσυγχρονισμός νομοθεσιών που μπορούν να τον βοηθήσουν.

Δείτε το βιογραφικό του:

Ο Αντρέας Χρίστου, γεννηθείς στις 23/10/1987, στη Λευκωσία της Κύπρου, σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα «Ποινικό Δίκαιο των Εξαρτήσεων». Αυτή τη στιγμή είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Ποινικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης όντας παράλληλα και επισκέπτης διδάσκων στον Ποινικό Τομέα του Κυπριακού Τμήματος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Επιπροσθέτως, είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου Α. Χρίστου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ από το Μάρτιο του 2019. Τα ενδιαφέροντα του εντοπίζονται, μεταξύ άλλων, στην παραβατικότητα ανηλίκων και εξαρτημένων δραστών.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , , ,