Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τη λειτουργία του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά απο ενημέρωση μας απο το γραφείο της Προέδρου του Ε.Δ.Πάφου σας ενημερώνουμε ότι για την Δευτέρα 04/05/2020 θα ισχύουν οι αναβολές απο τα πινάκια που έχουμε ήδη δημοσιεύσει αναφορικά με τις αστικές υποθέσεις με εξαίρεση του πινακίου που καθορίζει τις επείγουσες που θα πρέπει να εμφανιστείτε.

Αναφορικά με τα ποινικά ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ και θα δημοσιεύσουμε τις ημερομηνίες που μεταφέρονται οι υποθέσεις μάλλον την ερχόμενη Δευτέρα μόλις τις λάβουμε απο το Πρωτοκολλητείο.

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ και κατ επέκταση θα πρέπει να εμφανιστείτε με τους πελάτες σας αφορούν ΟΛΕΣ τις υποθέσεις του Κακουργιοδικείου Πάφου που συνεδριάζει την Δευτέρα 04/05/2020 καθώς επίσης και οι Ποινικές Υποθέσεις 305/2020 και 7743/2019 που είναι ορισμένες ενώπιον του Ανώτερου Επαρχιακού Δικαστή κ. Χριστοδούλου όπου ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ με τους πελάτες σας.

Τα πιο πάνω ισχύουν ανεξάρτητα της ανακοίνωσης του Ανωτάτου για να δοθεί χρόνος προετοιμασίας για την εφαρμογή των μέτρων απο την Τρίτη 05/05/2020.Εκ της Επιτροπής

Print Friendly, PDF & Email