Αποφάσεις Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σχετικά με την εφαρμογή των Ειδικών Σχεδίων για την περίοδο Ιανουαρίου 2021

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας Συμπληρωματική Απόφαση της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων σχετικά με την εφαρμογή των Ειδικών Σχεδίων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του ιού COVID 19, για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2021 μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021. 

Συγκεκριμένα, η  περί Ειδικών Σχεδίων για την Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων του Κορωνοϊού COIVD-19  Συμπληρωματική Απόφαση (Αρ. 83) του 2021 (Κ.Δ.Π. 22/2021) αφορά στις οικονομικές δραστηριότητες που εξαιρούνται από τα Ειδικά Σχέδια Πλήρους και Μερικής Αναστολής των Εργασιών της Επιχείρησης καθώς και από το Ειδικό Σχέδιο Οικονομικών Δραστηριοτήτων Συνδεόμενων με την Τουριστική Βιομηχανία ή Οικονομικών Δραστηριοτήτων οι οποίες επηρεάζονται από τον Τουρισμό, τα οποία θα υλοποιηθούν κατά την περίοδο από 1η Ιανουαρίου 2021 μέχρι 31η Ιανουαρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την ανάρτηση των αιτήσεων για συμμετοχή στα Ειδικά Σχέδια Ιανουαρίου 2021.

Πηγή: Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,