Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Έλαβαν όρους εντολής οι ποινικοί ανακριτές – Χρονοδιάγραμμα τριών μηνών και μορατόριουμ δηλώσεων

Τους όρους εντολής σε σχέση με την έρευνα για ενδεχόμενες παραλείψεις κατά τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, παρέλαβαν σήμερα οι δύο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο – ο νομικός και δικηγόρος Θανάσης Αθανασίου και ο Ελλαδίτης Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, υπεύθυνος της δίωξης ανθρωποκτονιών, Λάμπρος Παππάς.

Σε δηλώσεις του από το δικηγορικό του γραφείο, ο Θανάσης Αθανασίου ανέφερε πως «με την παραλαβή των διοριστήριων μας, μαζί με τον κ. Παππά έχουμε παραλάβει και γραπτώς τους όρους εντολής αυτού του διορισμού. Να σας αναφέρω ότι οι όροι εντολής είναι η διεξαγωγή ανακρίσεων, σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του Αθανάσιου Νικολάου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 29/09/2005 παρά το γεφύρι της Άλασσας στη Λεμεσό και οποιεσδήποτε επιλήψιμες πράξεις ή παραλείψεις σημειώθηκαν κατά τις έρευνες που έγιναν αναφορικά με τα αίτια του θανάτου».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Φilenews.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: