Νέα σειρά podcast: Covid-19 Newsroom

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, συνεχίζοντας και διευρύνοντας την πρωτοβουλία της για τη δημιουργία σειράς audio και video podcast με τίτλο COVID-19: SoE? (COVID-19: Καθεστώς Εξαίρεσης;), ανακοινώνει σήμερα την έναρξη και μιας ακόμη σειράς σχολιαστικών podcasts, με γενικό τίτλο ‘COVID-19 Newsroom’ και αντικείμενο την ευσύνοπτη και έγκαιρη συζήτηση της νομικής και πολιτικής επικαιρότητας σε ευρύ φάσμα ζητημάτων που απασχολούν το κοινό και σχετίζονται με τις συνέπειες ή τα λαμβανόμενα μέτρα αντιμετώπισης της παρούσας πανδημίας.

Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη σε οπτικοακουστικό αρχείο μέσω του YouTube Channel της Σχολής και σε ηχητικό αρχείο μέσω του πρώτου portal ολοκληρωμένης νομικής ενημέρωσης στην Κύπρο, «Δικαιοσύνη» και της πλατφόρμας Spotify. Η σειρά θα εμπλουτίζεται με νέα επεισόδια σε ημερήσια βάση. Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο, 4 Απριλίου 2020, ώρα 5.00 μ.μ. και θα επιχειρήσει να απαντήσει στο ερώτημα «Είναι ο COVID-19 λόγος ανωτέρας βίας για τις συμβάσεις;», ζήτημα που απασχολεί όχι μόνον τον νομικό κόσμο, αλλά και τους απλούς πολίτες που στην καθημερινότητά τους έχουν συνάψει σειρά συμβάσεων, των οποίων η εξέλιξη έχει ανατραπεί εξαιτίας της κρίσης που βιώνουμε.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί την Κυριακή, 5 Απριλίου 2020, ώρα 5.00 μ.μ., θα εξεταστεί το καυτό ζήτημα «Κρατικές Εγγυήσεις και Κρατικός Δανεισμός» που, λόγω της συγκυρίας, μας επηρεάζει όλους.

Μείνετε συντονισμένοι, κάνοντας εγγραφή στο YouTube Channel της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,