Τα επεισόδια της σειράς podcast COVID-19: SoE? της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διαθέσιμα μέσω Apple iTunes

Παραμένοντας στην πρωτοπορία της χρήσης των νέων τεχνολογιών, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η οποία πρώτη μέσω του καναλιού της στο YouTube αξιοποίησε το ακαδημαϊκό και διοικητικό της δυναμικό με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του νομικού κόσμου, αλλά και του γενικού κοινού, για επίκαιρα ζητήματα που σχετίζονται με τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε στην παρούσα κρίση, ανακοινώνει με χαρά ότι πλέον τα ηχητικά αρχεία των επεισοδίων της σειράς COVID-19: SoE? ( COVID-19:  State  of  Exception?,  COVID-19: Καθεστώς Εξαίρεσης;) είναι διαθέσιμα και μέσω της πλατφόρμας iTunes της Apple. Ακούστε όλα τα επεισόδια  εδώ.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο σχεδιασμού εξώστρεφων δράσεων με σκοπό την ενίσχυση της συνεισφοράς της Σχολής στην επιστημονικά συνεπή και νηφάλια προσέγγιση των δυσχερών ζητημάτων που αναφύονται στο νομικό, πολιτικό και κοινωνικό πεδίο ένεκα της συγκυρίας, κάτι το οποίο αποτελεί έμπρακτη εκπλήρωση του χρέους που έχει η επιστημονική κοινότητα της Νομικής Σχολής έναντι του κοινωνικού συνόλου.

Τα επεισόδια της σειράς παραμένουν διαθέσιμα στο  κανάλι της Σχολής στο YouTube, στην πλατφόρμα Spotify, μέσω του πρώτου portal ολοκληρωμένης νομικής ενημέρωσης στην Κύπρο « Δικαιοσύνη», και στον  ιστότοπο της Νομικής Σχολής.

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: ,