Τυχερά παίγνια : Το κανονιστικό πλαίσιο και η διαμόρφωση μίας νέας δυναμικής αγοράς, 22 & 25 Φεβρουαρίου 2020, 17:00 – 20:00 🗓

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει τη Δευτέρα 22 και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου το διήμερο σεμινάριο με θέμα: « Τυχερά παίγνια – Το κανονιστικό πλαίσιο και η διαμόρφωση μίας νέας δυναμικής αγοράς» με εισηγητή τον κ. Νίκο Κοσμίδη, Δικηγόρο ΜΔΕ, LLM, Εταίρος, Τζουγανάτος & Συνεργάτες Δικ Ετ.

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει εξ ’αποστάσεως είτε Live streaming είτε on demand.

Η επικείμενη ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των online παρόχων τυχερών παιγνίων, σε συνδυασμό με τη σταθερή παρουσία της ΟΠΑΠ και της μερικής αναδιάταξης των επιχειρήσεων καζίνο διαμορφώνει νέες συνθήκες αλλά και νέες προκλήσεις για το δίκαιο και τους εφαρμοστές του. Το Σεμινάριο αποσκοπεί στην εξοικείωση του συμμετέχοντα με το σύνθετο κανονιστικό πλαίσιο, εμβαθύνοντας σε επιμέρους, ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τους νομικούς συμβούλους και τα στελέχη της αγοράς.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε δικηγόρους που ασχολούνται με πτυχές του δικαίου των παιγνίων (κανονιστικές ρυθμίσεις, ποινικό δίκαιο, εμπορική επικοινωνία, AML), όπως και σε στελέχη της διοίκησης με αρμοδιότητα την εποπτεία της αγοράς. Επίσης, απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των παιγνίων αλλά και των ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ ή στείλτε email στο edu@nb.org ή καλέστε στο 2103678951.

Print Friendly, PDF & Email
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ετικέτες: , , , ,