Την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποδέχεται την Πέμπτη η Πρόεδρος της Βουλής

Την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, η οποία φθάνει στην Κύπρο την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου για την πραγματοποίηση επίσημης επίσκεψης μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έχει συνάντηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων με την κ. Δημητρίου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο, ενώ στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα προσφωνήσει Ειδική Συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, για να ακολουθήσει επίσημο γεύμα προς τιμήν της κ. Μέτσολα.

Επιπλέον, σημειώνεται πως η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα συμμετάσχουν σε συζήτηση με Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους νέους και νέες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, την οποία διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Τέλος, αναφέρεται πως η κ. Μέτσολα θα επισκεφθεί το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμμοχώστου, στην παρουσία της κ. Δημητρίου. 

πηγή: ΚΥΠΕ

Print Friendly, PDF & Email
Ετικέτες: , ,